YELLOW SMOOTHIE

gul-smoothiebowl_blogg2.jpg

God morgon fina! Vilket strålande väder det är ute idag, äntligen blir det sommarvärme igen :) Igår efter banken mötte jag upp min kompis Tomasz och tog en fika/lunch på mitt favoritställe... (Kan ni gissa vilket?).. Juiceverket. Sedan gick vi en promenad och lekte med Nelson i parken. Efter det mötte jag upp Magnus hemma och så tog vi det bara lugnt och hade myskväll. Man blir rätt trött av alla långa promenader på dagarna måste jag säga men det är så skönt att komma ut hela tiden med bara några timmars mellanrum.

Nu sitter jag och äter lite frukost. Sedan blir det lite jobb och en promenad ute i solen. Kanske jag ska passa på att sola lite idag också? Får se vad jag gör. Hoppas ni har en toppendag!

GUL SMOOTHIE (1 portion) 1,5 dl fryst Mango 1 fryst Banan 0,5-1 dl Vatten 1 Apelsin 1/2 Citron

Mixa allt i en blender till en härlig smoothie. Fyll en skål och toppa med till exempel jordgubbar, blåbär och kiwi. Ät direkt och njut!

YELLOW SMOOTHIE: 1,5 dl Mango, 1 frozen Banana 0,5-1 dl Water, 1 Orange, 1 Lemon. Mix all ingredients in your blender to a lovely smoothie. Fill a bowl and top with for example strawberries, blueberries and kiwi. Eat immediately and enjoy!