VURMA & EM I FOTBOLL

vurma.jpg

vurmaCarro_amelieKom nyss hem efter middag på Vurma med dessa två finisar, Amelie och Carro. Imorgon reser Carro iväg i fem hela veckor, hur ska jag klara mig haha! Får försöka höras på skype och liknande så mycket som det går tror jag. Vi pratar annars nästan varje dag och ses i alla fall någon gång i veckan, så detta blir lång tid ifrån varandra.

Hur som helst, åt en supergod sallad med rostade grönsaker och halloumi. Älskar Vurma, de har lite annorlunda meny än vad de flesta restauranger har. Jag tycker att Stockholm har ett bra utbud på lunchen med många hälsosamma alternativ, men till middag så är det oftast det klassiska som erbjuds; räksallad, hamburgare eller kött och pommes etc. Jag äter gärna liknande mat till middag som till lunch, fräscha sallader, gärna med varma eller grillade grönsaker. Har ni något bra tips på restauranger som har liknande utbud till middag som går att hitta på lunchrestauranger och caféer?

Nu ska jag kolla vidare på fotbollsmatchen där Sverige (U21) faktiskt spelar i final mot Portugal i EM. Brukar annars inte tycka att det är så jätteroligt att kolla på fotboll på TV:n, men detta är faktiskt underhållande. Det är lite annorlunda fotboll än när A-lagen spelar. Ha en toppenkväll så hörs vi imorgon!