Vinnaren är nu utsedd!

tavling-avslutad.jpg

tavling-avslutadVad roligt det är att så många av er har deltagit i tävlingen. Jag har läst igenom alla era motiveringar och det var inte lätt att välja ut en, hade velat att alla skulle vinna! Den person som jag tillslut valde är.. *trumvirvel*.. Helena Nilsen för den fina motiveringen hon gjort, som dessutom rimmade. STORT GRATTIS! Här kommer hennes fina motivering: "Flera år som studerande på universitet, har inte en ny mixer kunnat bli min prioritet. Smoothies morgon, middag och kväll,men klumpigt resultat som hår med mjäll. Med Oster Versa blender skulle mina smoothies bli lena, där kost och hälsa jag kan förena. Att vinna din blender skulle därför vara en dröm, och jag skulle dagligen ösa den med beröm!"

Jag känner verkligen igen känslan av att vara student och vara tvungen att prioritera sina inköp. Hoppas ni gillade tävlingen och det kommer säkert att dyka upp fler i framtiden för er som inte vann denna gång.

Ha en toppenmåndag så hörs vi lite senare, har ett smarrigt recept på G som jag tror ni kommer att älska!