VIDEO - HUR MAN GÖR EN ACAIBOWL

framsida.jpg

Hej mina vänner! Jag berättade ju att jag skulle börja göra videos ibland och här om dagen gjorde jag denna ovan. Tänkte att ibland kan det verka mer avancerat än vad det egentligen är och det tror jag ni kommer förstå när ni ser videon. Detta är ju min första video och jag är inget proffs men om ni gillar det så kommer jag göra fler och förhoppningsvis lära mig att göra bättre filmer under resans gång. Berätta jättegärna era synpunkter i kommentarsfältet nedan, både ris och ros :)

___ English. Hello my friends! I told you the other day, I'm going to start making videos occasionally and I did this one above. Thinking that sometimes it may seem more advanced than it actually is. I think you will understand how easy it is when you see the video.

This is my first video and I'm not a pro but if you like it, I will do more and hopefully learn to make better movies during the time. I would love if you could write your honest opinion in the comments section below, both good and bad. I made this in Swedish but if you like me to do it in english as well, tell me! Then I know that I have some of you that wants me to do it :)