Veckans "kontor" Story Hotel

storyhotel_31.jpg

storyhotel_3 storyhotel_2 storyhotel_1storyhotel_5storyhotel_4Det är alltså här jag spenderat min tid alla dagar den här veckan. Jag tror verkligen att man jobbar mer kreativt i en mer kreativ miljö som man själv inspireras av. Till exempel blir jag inte så ofta inspirerad av att bara vara hemma i lägenheten, även om det är fint. Kanske är det miljöombyte också? Jag gillar inte att bara vara på samma ställe hela tiden. Jag tror att jag fått mer än dubbelt så mycket gjort den här veckan för att jag inte varit hemma. Sedan tror jag att jag fungerar på ett konstigt sätt, jag är som mest koncentrerad och effektiv mitt i lunchrushen då det är fullt med folk och spring runt omkring mig. Så fort det blir lugnt igen blir jag nästan lite stressad och mer ofokuserad. Haha jag undrar verkligen vad det kan bero på?

För mig har i alla fall detta varit optimalt och nu börjar nästan de som jobbar här bli "vänner" haha, de är så gulliga allihopa. Nu ska jag sätta igång och plugga. Men juste, glömde ju helt berätta om dagens stora nyhet haha. Jag har fått låna världens bästa kamera av min vän Fredrik. Jag kan inte alla inställningar helt och så men ni ser bilderna ovan, de är tagna med kameran. Hur bra? Är så lycklig och jag har en känsla av att det kommer fotas väldigt mycket de närmsta dagarna! Ha en härlig fredag! :)