Unicorn granolapizza med chokladsmak

granolapizza.jpg

Okej, kanske tycker ni att unicorn-trenden är lite uttjatad vi det här laget? Det tycker inte jag och speciellt inte en regnig dag som denna. Superenkelt att slänga ihop, kan ätas till dessert, frukost eller mellis. Så gott! Botten 1 dl valfri granola eller muesli 1 dl havregryn 8-10 st färska urkärnade dadlar 2 msk kokosflingor 1 msk kakao 1 tsk mandelsmör

Mixa alla ingredienser i en matberedare till en jämn massa. Bred ut på en tallrik eller i en miniform och ställ in i frysen cirka 30 minuter.

Fyllning: 50 g fet naturell yoghurt blandad med pitayapulver 50 g fet naturell yoghurt blandad med blått spirulinapulver

Topping: Hallon, blåbär, riven kokos och strössel

granolapizza2.jpg

// English //

Bottom: 1 dl optional granola or muesli 1 dl oatmeal 8-10 freshly chirped dates 2 tablespoons coconut flakes 1 tablespoon of cocoa 1 teaspoon of almond butter

Mix all the ingredients in a food processor to an even pulp. Wrap on a plate or in a miniform and put in the freezer for about 30 minutes.

Filling: 50 g fat natural yoghurt mixed with pitaya powder 50 g fat natural yogurt blended with blue spirulin powder

Topping: Raspberries, blueberries, grated coconut and sprinkles