Unicorn Bowl

unicorn6.jpg

Godmorgon vänner! Hoppas ni mår fint :-) Igår natt landade vi i Sverige igen och resan gick verkligen hur bra som helst även hem. Både jag och Nico sov större delen och hör och häpna - hela familjen fick sovmorgon till klockan 9.00. Det var välbehövligt! Resten av dagen tog jag lite ledigt från sociala medier och bara hängde.

Nu ska jag inte babbla på om igår, utan dela med mig av detta smarriga recept. Ni har ju säkert sett internet svämma över av unicorn food senaste tiden och jag har ju varit så dålig på att haka på trenden. Men, fick hem pitayapulver & blått spirulinapulver från RawNice och var ju bara tvungen att göra en bowl! Hur härligt att äta denna till frulle? Receptet har ni nedan!

Unicorn Bowl 200 g fryst Graviola (från Macacos) 1/2 Banan 1/2 dl Quinoa- & kokosmjölk 1/4 tsk Pitayapulver (från RawNice) 1/4 tsk Blått Spirulinapulver (från RawNice)

Mixa Cajá, banan och quinoa- & kokosmjölk i en blender. Fördela sedan i två skålar. Blanda den ena skålen med rosa och den andra skålen med blått. Häll sedan över i en ny skål och rör om lite. Dekorera med silverkulor och annat glittrigt och härligt. Njut!