Träning på stranden

Angie-blogg81.jpg

Angie-blogg8 Angie-blogg11Shorts från Nike  /  Skor från Nike  / Tröja från H&M

Man brukar ju säga "borta bra men hemma bäst" och det stämmer verkligen in på mina känslor 100% av gångerna jag varit ute och rest. Trots den känslan så börjar jag direkt längta tillbaka bara någon dag efter jag kommit hem. Det är så lustigt, man kan ju aldrig vara helt nöjd. Just nu längtar jag tillbaka till värmen och den vackra stranden, men å andra sidan har jag så mycket roligt på gång här i Stockholm så jag är absolut inte missnöjd. Hade bara velat flytta hela stranden och värmen hit, det kan ju inte vara så svårt ;) Någon som känner igen sig, att man nästan blir lite smådeppig de första dagarna när man kommit hem från en underbar resa, trots att man längtat hem under resan? :)

Lite filosofiskt inlägg såhär på morgonkvisten. Nu ska jag kila iväg på ett möte inne i stan och ikväll kanske jag kan meddela vad mötet handlade om. Ha en underbar och glädjefylld måndag!