THE REALITY OF A STUDENT...

student_blogg1.jpg

student_blogg2Tänkte att ni kanske tror att det enda jag gör är att äta Smoothies hela tiden... Vet inte hur jag fått er att tro det i sådant fall :P hehe.. Skämt åsido! Tänkte att det kunde ju vara kul för er att få veta hur jag också spenderar mina dagar. Till exempel så kan jag som idag sitta med mina böcker och plugga beskattningsrätt, ätandes på en färgglad sallad (med bloggen i bakgrunden..). Man skulle kunna tro att beskattningsrätt är ett tråkigt ämne men det är faktiskt väldigt intressant. Mycket till fördel för oss som skattar som jag inte tror många vet om. Innan den här kursen har jag till exempel alltid gett mina föräldrar eller min pojkvän deklarationen när den kommit för jag ändå inte förstått vad det är eller vad jag ska göra med den. Nu kommer ni nog tycka att detta låter knäppt men jag ser fram emot nästa gång den kommer haha!

Om ni vill göra salladen så släng ihop lite romansallad, avokado, soltorkade tomater, ekologisk majs, cocktailtomater, paprika, purjolök och bondbönor - sjukt gott och fräscht!

___ English. Thought you might think the only thing I do is to drink smoothies all the time... I don't know how I led you to believe that in such a case :P hehe.. Just kidding! I thought it could be fun for you to know how I also spend my days. For example, I currently sit with my books and studying tax law, eating a colorful salad (with the blog in the background..). You probably think that the right of tax law is a boring topic, but it's actually very interesting. Much to the benefit of us who underestimate that I don't think many people know about. Before this course, I have for example always given my parents or my boyfriend the "tax paper" when it arrived, because I didn't understand what it is or what to do with it. Now, you probably think this sounds crazy but I look forward to the next time it comes haha!

If you want to make the salad then toss together some romaine lettuce, avocado, sundried tomatoes, organic corn, cherry tomatoes, peppers, leeks and broad beans - so good and fresh!