The mind.

ANGIE_blogg.jpg

ANGIE_blogg"The mind is everyting. What you think, you become" - Buddha -

Hej fina, hoppas ni haft en härlig dag! Min startade som sagt med lite övningar för mitt knä. Äntligen får jag börja träna lite igen och jag får ha tålamod, men har bestämt mig att nu ska det bli bra igen. Det känns så underbart, för bara någon månad sedan var jag rädd att jag aldrig skulle kunna träna igen. Det är så lätt att skrämma upp sig själv och vara orolig, men det gäller att vända på tankarna och tänka positivt - för då blir allt mycket lättare.

En fantastisk sak som hänt sedan jag börjat med mina "affirmationer" gällande smärtan i mitt knä, som nästan helt är borta nu, så har jag märkt att hela livet blivit mer harmoniskt och glatt. Det är som att livet är en spegel och det man känner inombords, får man också tillbaka. Går man runt och tänker negativa tankar, ja då kommer också omvärlden upplevas negativ och man blir inte bemött så trevligt av andra. Men, om man vänder mönstret och tänker positivt om andra och om sin värld, då blir den mycket vackrare och vänligare.

Sedan mina tankar vänt till att bli mer positiva, så har faktiskt hela livet blivit mer positivt. Alla är vänliga, bra saker händer och jag känner verkligen att omvärlden speglar tillbaka till mig så som jag känner på insidan. Tänk vad vi kan ändra med bara ett så enkelt redskap som våra tankar.