THE HEALTHY BOX JUNI

thehealthybox-shakeforshape.jpg

thehealthybox-shakeforshapethehealthybox-shakeforshape3Idag var jag och hämtade ut månadens paket från The Healthy Box. Som vanligt massor av spännande produkter att testa. Kunde inte hålla mig utan började direkt mumsa på kokosbaren, så god! Jag tänkte faktiskt på mullbär häromdagen (som också var med), att det var länge sedan jag hade det i mina smoothies, så det kommer ni garanterat att få se snart framöver.

Idag har det varit så grått och trist väder så jag har bara varit hemma hela dagen och storstädat, så otroligt skönt. Det är verkligen en behaglig känsla och ett lugn inom hela mig när det är rent omkring mig. Som att gammal energi byts ut till ny på något sätt och det känns inte lika rörigt inombords. Någon som känner igen sig? Jag blev klar lagom till att min kille slutade jobba och dessutom kikade solen fram ur molnen så då tog vi en långpromenad längs vattnet på Söder. Äntligen!

Jag har så många spännande saker som är på gång just nu. Imorgon ska jag på ett möte angående ett eventuellt samarbete och har även ett annat roligt möte i början på nästa vecka. Vad det är får ni såklart veta så fort det är klart. Ha nu en härlig kväll och hoppas ni hunnit njuta lite av solen idag också!