SUNSHINE FRI-YAY!

yellow_blogg.jpg

God morgon och HAPPY FRI-YAY! Hoppas veckan varit härlig. Jag har varit rätt dålig, med halsont som nu brutit ut till en förkylning. Jag tror ändå mina huskurer hjälpt lite eftersom jag inte fått feber. Jag tror det är mina tidiga morgnar som jag åkt till Gävle som spökat. När kroppen är svag behöver den ju vila och det har jag inte fått när jag gått upp vid 4-5 på morgonen.

Hur som helst, sitter och njuter av en riktig vitaminbomb till frukost. Strax ska jag göra mig iordning för ett spännande möte inne i stan. Vad det handlar om får ni självklart veta senare! Hoppas ni får en härlig fredag, vi hörs lite senare!

SMOOTHIE MED MANGO & PASSIONSFRUKT 1 dl fryst Mango 1 liten Banan 1/2 Passionsfrukt 1/4 Citron 1/2 Apelsin 1 tsk Baobabpulver (jag använde detta, länk här!) 1 dl Kokosdryck/annan Nötdryck/kokosvatten

Mixa allt i en mixer. Fyll ett glas, drick direkt och njut!

___ English. Good morning and Happy FRI-YAY! Hope your week has been lovely. I have been rather poor, with a sore throat that is now broken out into a cold. I still think that my hosehold remedies helped a little because I did not get a fever. I think it's my early mornings when I went to Gävle is the main reason. When the body is weak it needs the rest and I haven't when  I hade to wake up at 4-5 in the morning.

Anyway, sitting and enjoying a real vitamin bomb for breakfast. Shortly I will make myself prepared for an exciting meeting in town. What it is about you get to know later! Hope you have a lovely Friday, I'll write a little later !

SMOOTHIE WITH MANGO & PASSION FRUIT: 1 dl frozen Mango, 1/4 Lemon, 1/2 Passion fruit, 1 small Banana, 1/2 Orange, 1 tsp Baobab powder (I used this, link here!), 1 dl Plantbased milk/Coconut Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a glass, drink immediately and enjoy!