Strawberry & Vanilla Smoothie

rosa-smoothie21.jpg

rosa-smoothie2 rosa-smoothie1God morgon, eller lunch är det väl lite mer om man ska vara noga. Jag kom hem runt 01 inatt så jag sov riktigt länge idag. Det är så skönt att vara hemma igen och ha möjlighet att laga sin egen frukost på det sättet som man vill ha det. Och äntligen fick jag kramas med min älskling igen. Nu ska vi snart iväg på ett träningspass, har inte gjort så mycket av min rehab-träning denna veckan i Portugal så känner att jag borde göra det. Ha en fin dag!

Recept vanilj- & jordgubbs smoothie: • 1 dl ananas • 5 st jordgubbar • 1/2 banan • 1 dl kallt vatten • 1 msk proteinpulver med vaniljsmak • 1/2 citron Mixa allt i din blender och servera i ett glas. Drick med sugrör och njut!

rosa-smoothie3 /  E n g l i s h  /

Recipe: Vanilla & strawberry smoothie: • 1 dl pineapple • 5 strawberries • 1/2 banana • 1 dl cold water • 1 tablespoon protein powder with vanilla flavor • 1/2 lemon Mix everything in your blender and serve in a glass. Drink with a straw and enjoy!