STHLM RAW & MATCHA CAPPUCCINO

sthlm_Raw3.jpg

sthlm_Raw3 sthlm_Raw2 sthlm_Raw Idag har jag haft en fullspäckad dag med en massa ärenden, har bland annat letat present till min pojkvän som fyller år på söndag. Man märker att det är dags för ledighet för det var hur mycket folk som helst på stan. Mitt i allt shoppinghets tog jag en paus och gick jag till SATS för ett träningspass. Det blev "löpning" (1 min jogging/1 min gång i 20 min) och därefter styrka i form av cirkelträning. Jag var inte alls taggad innan träningen och riktigt trött. Det var väldigt tungt och jobbigt de första 40 minuterna men därefter hände det något och jag blev superpigg och allt var jätteskönt. Det är så värt att gå och träna trots att man känner sig omotiverad! Efter träningen gick jag till ett supermysigt café vid Hornstull som heter STHLM RAW. Allt de serverar är ekologiskt, glutenfritt, mjölkfritt och sockerfritt. Jag beställde min nya favorit - matcha cappuccino, så himla god! De hade även en hel monter full med raw food tårtor och bakelser som jag ska prova på en annan dag snart. Jag förstår inte att jag missat att de finns! Hittade de igår av en slump när jag surfade runt på instagram. Det är två tjejer som driver stället och har en riktigt grym affärsidé tycker jag. Ni måste gå dit om ni har vägarna förbi Hornstull.

facebookg