SPIRULINA RAW FOOD BOLLAR

Spirulinabollar_blogg1.jpg
Spirulinabollar_blogg2
Spirulinabollar_blogg2
Spirulinabollar_blogg4
Spirulinabollar_blogg4

Hej på er! Hoppas allt är bra :) Idag tänkte jag tipsa er om supergoda rawfood bollar med spirulinapulver. Jag trodde verkligen inte att det skulle bli gott då spirulina smakar väldigt mycket alger i sig, men tillsammans med sötman från dadlarna så blev det supergott - rekommenderar er att testa!

Strax ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det en långpromenad med Nelson. Efter det så har vi ett möte med banken och när det är klart får jag se om jag träffar en kompis eller inte, beroende på vad klockan är. Ha en strålande dag och imorgon kommer ett recept på smoothie igen!

RECEPT SPIRULINA RAW FOOD BOLLAR (ca 15 st) 1,5 dl valfria Nötter 0,5 dl riven Kokos 6-8 st färska Dadlar 1 tsk Kokosolja (finns här) 1-2 tsk Spirulinapulver (finns här) 1 msk Vatten

Börja med att mixa nötter i en matberedare ca 30 sekunder. Tillsätt därefter resten av ingredienserna och mixa tills det blir en fast "deg". Rulla sedan till små bollar och förvara i fryst minst en timme före servering. Njut! Tips: rulla bollarna i riven kokos blandat med spirulinapulver så blir de grönare i färgen.

RECIPE SPIRULINA RAW FOOD BLISS BALLS (about 15 pieces): 1,5 dl Nuts, 0,5 dl grated Coconut, 6-8 fresh Dates, 1 teaspoon Coconut Oil (available here), 1-2 teaspoons Spirulina Powder (available here), 1 tbsp Water. Start with mixing the nuts in a food processor about 30 seconds. Add the rest of the ingredients and mix until a sticky mixture has formed. Roll into balls (cout in more coconut mixed with spiruline, if desired). Store them in a freezer, at least one hour before serving. Enjoy!

Spirulinabollar_blogg3