Spin of hope

rideofhope.jpg

rideofhope detox-1_blogg4 detox-1_blogg3God morgon! Hoppas ni haft en underbar helg :) I lördags startade jag dagen med ett tufft benpass, sedan var jag och min pojkvän på Sats Stadion för att cykla "spin of hope" som är ett välgörenhetsevent där 25.000 personer deltog och man samlade in totalt 4 milj till barncancerfonden. Så himla smart grej! I går kom min familj över på middag och födeledagsfirande så vi åt tacos och hade mysigt här hemma. Var supertrött redan kl. 21.30 igår så då gick jag och la mig och vaknade pigg väldigt tidigt idag. Är nog lite nervös och pirrig också för snart ska jag iväg på photoshooten. Önska mig lycka till hehe ;)

Idag startar jag ännu igen min dag med min detox smoothie, recept finner ni här (länk). Måste säg att jag verkligen gillar smaken av pepparmynta i smoothien, det döljer de lite mer starka smakerna från sellerin, grönkålen samt vetegräset. Ha en underbar dag!