Söndag och sista dagen i tävlingen

choklad_oster_versa_blogg_bild2.jpg

choklad_oster_versa_blogg_bildGod morgon! Hur mår ni idag? Såg ni på Prinsbröllopet igår? Jag följde det på TV:n hemma nästan hela eftermiddagen och kvällen, så vackert! Fick tårar i ögonen ett par gånger. Idag vaknade jag upp superförkyld. Jag som inte varit förkyld eller sjuk på hur länge som helst, men jag tror att det kan bero på att jag varit ute två dagar i rad och druckit vin, vilket jag så sällan annars gör. Det är verkligen ett gift för kroppen och jag märker direkt skillnad på hur det känns inuti mig när jag druckit, gillar inte den känslan. Så nu har jag njutit av den här rödbetssmoothien (klick!) för att boosta kroppen med vitaminer. Sedan blir det nog en promenad.

Tänkte bara påminna er om att idag är sista dagen att delta i min tävling för att vinna Oster Versa Blendern samt hälsosamma produkter från Fitnessguru. Ni kan läsa allt om tävlingen här (länk). Ha en fin dag så hörs vi senare!