SÖNDAG.

gron-smoothiebowl_blogg3.jpg

God morgon fina! Hur mår ni idag? Jag vaknade nyss och är lite små-bakis för igår var jag på drag king/queen fest hemma hos Tobias och Tomasz. Så otroligt roligt tema och alla gick verkligen all-in. Till en början var det till och med svårt att känna igen de man kände och inte eftersom alla var så bra utklädda. Lite senare på kvällen så åkte vi alla till en (vad jag tror) var en gay-klubb där vi dansade resten av kvällen. Drack inte en enda drink på klubben, utan anledningen till att vi gick hem runt tre var för att jag var helt genomsvettig efter all dans. Älskar sådana kvällar! Nu ska jag njuta av lite frukost innan det blir dags för en promenad med Nelson. Så skönt det är att man kommer ut mycket när man har hund! Hoppas ni får en toppendag!

GRÖN SMOOTHIE (1 portion) 1 dl fryst Mango 1 Banan 1 msk Jordnötssmör 1-2 tsk Spirulina 1/2 Citron 1/4 Avokado Eventuellt 1-2 msk proteinpulver (finns här)

Mixa allt i en blender till en härlig smoothie. Fyll en skål och toppa med vad du vill. Ät direkt och njut!

GREEN SMOOTHIE (1 serving): 1 dl frozen Mango, 1 Banana, 1 tbsp Peanut butter, 1-2 teaspoons Spirulina powder, 1/2 Lemon, 1/4 Avocado, 0,5 dl Oat Milk / Nut Milk, possibly 1-2 tablespoons protein powder. Mix all ingredients in your blender to a lovely smoothie. Fill a bowl and top with what you want. Eat immediately and enjoy!

gron-smoothiebowl_blogg4