SOMRIG SMOOTHIE MED MANGO & BANAN

gul-smoothiebowl_blogg3.jpg

gul-smoothiebowl_blogg1 God morgon! Det var en regnig morgon och jag vaknade supertidigt av att de var några som förde liv utanför fönstret, det är så varmt nu så måste ha fönstret öppet. Men men, skönt att inte sova så länge och vara så trött som jag brukar vara :)

Idag är jag så glad, för snart kommer pappa förbi med hunden Nelson som vi ska passa lite mer än en vecka. Det ska bli så himla mysigt och ser fram emot alla långa promenader. Jag tycker verkligen att livet berikas med husdjur. Har ni husdjur?

Nu ska jag äta upp min frukost och klä på mig jobbkläder. Tror jag ska en sväng förbi kontoret idag, skönt att göra någonting. Ha en toppendag!

MANGO- & BANANSMOOTHIE 1,5 dl fryst Mango 1 fryst Banan 0,5-1 dl Vatten 1 Apelsin 1/2 Citron

Mixa allt i en blender till en härlig smoothie. Fyll en skål och toppa med till exempel jordgubbar, blåbär och ätbara blommor. Ät direkt och njut!

MANGO & BANANA SMOOTHIE: 1,5 dl Mango, 1 frozen Banana 0,5-1 dl Water, 1 Orange, 1 Lemon. Mix all ingredients in your blender to a lovely smoothie. Fill a bowl and top with for example strawberries, blueberries and eatable flowers. Eat immediately and enjoy!