Somrig smoothie med hallon

hallon_shakeforshape_blogg1.jpg

hallon_shakeforshape_bloggGod morgon kära läsare! Hur har helgen varit hittills? Min har varit bra och väldigt social. Igår hade jag och M som sagt en mysdag, vi gick promenad och låg ute och solade på innergården och läste tidning och fixade i trädgården, så mysigt. Sedan åkte jag hem till Amelie för inflyttningsfest/sent födelsedagsfirande. Det var supertrevligt men blev inte jättesent för jag var rätt så trött och kände att jag vill vara pigg idag. Ska se om jag kan sno några bilder från Amelie sedan från igår :)

Nu sitter jag och njuter av en somrig smoothie till frukost för att fira att det är så underbart skönt väder ute. Sedan ska vi nog gå en lång lång promenad. Hur ska ni spendera dagen?

SOMRIG SMOOTHIE MED HALLON  /  SUMMER SMOOTHIE WITH RASPBERRIES 1,5 dl hallon  / 1,5 dl raspberries 1 dl kokosmjölk  /  1 dl coconut milk 1/2 banan  /  1/2 banana 1/2 citron  /  1/2 lemon 1-2 msk vaniljprotein  /  1-2 tbsp vanilla protein powder Mixa alla ingredienser till en härlig smoothie, toppa med till exempel kiwi och kokos. Drick direkt och njut! /  Mix all ingredients to a lovely smoothie, top with for example kiwi and coconut flakes. Drink immediately and enjoy!  /