Sommarkänslor

bild10.jpg

bild10 angie__dubbleSmycken från Caroline Svedbom // Recept på smoothie här

Nu är jag riktigt sugen på att sommaren ska komma! Aprilvädret är ju som det är, jättesoligt med 20°C ena dagen och helt plötsligt haglar det dagen efter. Men det är i alla fall ljust och härligt ute. Har inte riktigt vant mig ännu utan tidsuppfattningen är ganska dåligt just nu, t.ex. trodde jag att klockan var fyra på eftermiddagen igår när hon egentligen var sju på kvällen, men det är ju bara positivt att det är ljust! :)

Idag väckte jag som sagt min pojkvän med tårta på sängen och efter det åkte han iväg för ett simpass. Snacka om att det tog emot för mig att inte också gå och träna idag. Jag har redan kört 5 pass den här veckan och jag måste vara bättre på att ta vilodagar. Jag är verkligen en allt eller inget person och när jag väl kommit in i träningen blir det min drog. Speciellt nu när jag inte kunnat träna på länge och äntligen kan träna igen. Därför är det ännu viktigare att jag låter kroppen vila så att inte skadan blir värre. Balans Angelica, balans :)

I alla fall, efter simpasset möttes vi upp och gick en lång promenad i Hellasgården. Jag mår så bra av att få vara ute i naturen och älskar att promenera längs små stigar i skogen. Jag är uppväxt ute i skärgården och naturen så det är någonting jag kan sakna nu när jag bor i stan, men samtidigt har det ju många andra fördelar.

Oj vad jag babblar på, ville egentligen bara kika in och säga hej! Nu ska vi se vad vi kan komma på att laga till middag. Ha en skön kväll!