Smoothiebowl toppad med färgglada bär

lila-bowl-blogg.jpg

lila-bowl-blogg God morgon kära bloggläsare! Idag vaknade jag och kände mig så stel i hela kroppen vilket jag förmodar beror på att jag de senaste dagarna gått ungefär 4 mil. Det är trots allt en mycket skön känsla av att man rört på sig men idag blir det lite lugnare så att kroppen får vila, kanske ett yogapass lite senare :) Idag startar jag dagen med den här härliga smoothiebowlen toppad med massor av bär. Supergott!

Recept smoothie med mixade bär: • 1 dl mixade bär (björnbär, blåbär, hallon) • 1 banan • 1 apelsin (skalad) • 1 tsk raw acaipulver (finns här) • 1 tsk baobabpulver (finns här) • eventuellt någon centimeter ingefära • 1 dl kokosvatten

Mixa allt i en blender och toppa med blåbär, björnbär, hallon, bipollen och kokosflingor. Ät direkt!

facebookg