SMOOTHIEBOWL MED PERSIKA

bowl-persika-shakeforshape1.jpg

bowl-persika-shakeforshapebowl-persika-shakeforshape2God morgon! Hoppas ni har sovit gott inatt och mår bra idag. Sitter och äter lite frukost för tillfället och strax ska jag göra mig iordning för att åka in till stan. Har äntligen plockat fram min cykel och har tänkt att från och med nu blir det bara cykel när jag ska ta mig runt. Dessutom går det ju faktiskt både snabbare och är mer miljövändligt plus att man får motion samtidigt. Älskar att cykla! Tänke sätta mig på Story Hotel och plugga hela dagen. Jag får verkligen inte så mycket gjort när jag bara sitter hemma, kommer alltid på tusen andra saker som jag borde ta tag i då. Nu ska jag äta upp resten och här kommer dagens underbara smoothebowl med persika. Ha en fin dag!

SMOOTHIEBOWL MED PERSIKA  /  SMOOTHIEBOWL WITH PEACH 1 persika  /  1 peach 1 dl fryst mango  /  1 dl frozen mango 1/2 apelsin  /  1/2 orange 1/2 lime  /  1/2 lime 1/4 avokado  /  1/4 avocado 1 msk vaniljprotein  / 1 tbsp vanilla protein

Mixa allt till en härlig smoothie. Fyll upp en skål och toppa med till exempel björnbär, persika, blåbär och hallon. Ät direkt och njut! / Mix everything to a lovely smoothie. Fill a bowl and top with for example blackberries, peach, blueberries and raspberries. Eat immediately and Enjoy! /