Smoothiebowl med passionsfrukt

shakeforshape_blogg_passionfruit_NY1.jpg

shakeforshape_blogg_passionfruit_NYGod morgon fina! Hur mår ni idag? Idag blev det en stressig morgon, hade egentligen ett inplanerat möte men är tvungen att lösa några saker på mitt jobb som är brådskande, så fick avboka. Tänkte bara kika in snabbt och säga hej och bjuda på dagens krämiga smoothiebowl med passionsfrukt. Den var supergod och som vanligt kan jag inte motstå att ha i min älskade avokado. Den går att utesluta för er som inte vill ha med den.

Senare idag blir det förmodligen jobb och plugg inne i stan. Igår satt jag hela dagen på Story Hotell och pluggade/åt lunch. Supermysigt att byta miljö och vara bland lite folk. Annars är det lätt att jag fastnar hemma i pyjamas. Tror verkligen att man blir gladare och får mer energi av att få lite miljöombyte. Jag är i alla fall en sådan person som ju mer jag är själv, desto mer isolerad blir jag och det blir jobbigare att göra saker som är utanför hemmet. Någon som känner igen sig?

SMOOTHIEBOWL MED PASSIONSFRUKT / SMOOTHIEBOWL WITH PASSION FRUIT: 1/2 fryst banan  /  frozen banana 1 dl ananas  /  pineapple 1/2 apelsin  /  orange 1/2 citron  /  lemon 1/2 passionsfrukt  /  passion fruit 1/4 avokado  /  avocado 1 dl valfri dryck  /  drink of your choice

Mixa alla ingredienser till en härlig smoothie, toppa med till exempel blåbär, passionsfrukt och havtorn. Drick direkt och njut! /  Mix all ingredients to a lovely smoothie, top with for example blueberries, passion fruit and havtorn. Drink immediately and enjoy!  /