Smoothiebowl med kiwi & avokado

shakeforshape_blogg_greenbowl11.jpg

shakeforshape_blogg_greenbowl1God morgon! Jag har verkligen fått dille på det här med avokado i smoothien. Det krävs så lite som en fjärdedels avokado för att ändra hela konsistensen och upplevelsen av härligheten. Om ni inte testat ännu och är oroliga, så prova en gång i alla fall, jag lovar att ni kommer att förvånas av den goda smaken. Berätta gärna vad ni tyckte sedan :)

Hur som helst, nu måste jag äta upp frukosten och göra mig i ordning. Ska först in på ett möte och sedan blir det plugg. Fick inte mycket gjort igår men idag ska jag spendera hela dagen i böckerna. Ska sätta mig på ett café i stan nu när jag ändå ska in på möte. Ha en underbar dag!

SMOOTHIEBOWL MED KIWI & AVOCADO (1 portion): 1 dl ananas 1/2 fryst banan 1/2 apelsin 1 kiwi 1/4 avokado 1 dl kallt vatten, eller annan nötdryck/kokosvatten 1-2 tsk vetegräsMixa alla ingredienser i din blender. Fyll upp en skål och toppa med till exempel blåbär, banan, kiwi och hallon, njut direkt!

_ _ _ _ /  E n g l i s h  /

SMOOTHIEBOWL WITH KIWI & AVOCADO (1 serving): 1 dl pineapple 1/2 frozen banana 1/2 orange 1 kiwi 1/4 avocado 1 dl cold water, plantbased milk or coconut water 1-2 teaspoon wheatgrass Mix all ingredients in your blender. Fill a bowl and top with for example blueberries, banana, kiwi and raspberries, enjoy immediately!