Smoothiebowl med banan, vanilj & jordnötssmör

bowl_vanilla_shakeforshape1.jpg

bowl_vanilla_shakeforshapeGod morgon tisdag! Sitter för tillfället och njuter av min frukostbowl och försöker planera min dag. Strax kommer Carro hit och ska låna mitt hem som fotostudio några timmar. Senare blir det plugg för min del och ska även försöka gå och träna.

Nu kan jag äntligen berätta lite vad jag varit så hemlig om den senaste tiden - jag ska nämligen börja fota bilder på mat, smoothies och nyttigt godis. Nu tänker ni säkert att det gör jag ju redan, men skillnaden nu är att det är för ett stort företag. Alltså blir detta mitt första riktiga jobb som fotograf, så otroligt roligt! Detta har ju bara varit en hobby, någonting som växt fram med tiden av en slump för att jag älskar smoothies och gillar att fotografera. Hade inte en tanke från början att man skulle kunna jobba med det. Det ska i alla fall blir superkul och jag kommer förmodligen att lära mig massor av nytt. Självklart kommer jag att fortsätta med bloggen som vanligt och uppdatera er med massor av gott :)

Recept - Smoothiebowl med banan, vanilj & jordnötssmör: • 1 liten fryst banan • 1/2 banan • 1 msk jordnötssmör (från fitnessguru) • 1 msk proteinpulver med vaniljsmak • 1 dl kallt vatten (eller valfri mjölk) Mixa allt i din blender och fyll upp en skål. Toppa med till exempel jordgubbar, kiwi, banan, chiafrön och kokosflarn.

_ _ _ _ /  E n g l i s h  /

Recipe - Smoothiebowl with banana, vanilla & peanut butter: • 1 small frozen banana • 1/2 banana • 1 msk peanut butter • 1 msk protein powder with vanilla flavour • 1 dl cold water (or any plantbased milk) Mix everything in your blender and fill a bowl. Top with for example strawberries, kiwi, banana, chia seeds and coconut flakes.