Smoothie med yoghurt och granola

musli-blogg5.jpg

musli-blogg5 musli-blogg4God morgon lördag och påskafton. Gjorde ni någonting mysigt igår? Jag tog det som sagt bara lugnt eftersom jag var så trött efter dagens intensiva men roliga fotografering. Nu har jag precis njutit av min frukost och ska snart iväg ner till gymmet för ett träningspass. Vi får se vad vi gör i eftermiddag. Däremot har jag planer på att visa er några av bilderna vi tog igår :) Ha en härlig dag!

Recept smoothie med yoghurt och granola: Rosa lager: • 1 dl frysta hallon • 1/2 apelsin (saften) • 1/2 banan Gör såhär: Mixa ingredienserna i en blender och fyll upp ett glas. Fyll på med valfri yoghurt, jag använde vaniljyoghurt och toppa med granola och hallon.

/  E n g l i s h  /

Recipe: Smoothie with yoghurt and granola • 1 dl frozen rasberries • 1/2 orange (the juice) • 1/2 banana Mix everything in a blender to a delicious smoothie and fill a glass. Top with vanilla yoghurt, granola and rasberries.