SMOOTHIE MED VETEGRÄS

Gron_blogg.jpg

Gron_blogg2 God morgon! Hoppas ni sovit gott. Det har jag och idag vaknade jag ännu lite senare, 6.30 wohoo! Ökar med 30 minuter varje dag. Det känns som en ganska bra tid att vakna på morgonen så jag kan nog stanna här nu...

Nu sitter jag och äter lite frukost och kände att det var dags för en grön smoothie fylld med vitaminer och bra näringsämnen. En bra boost så här på morgonen och får en verkligen att vakna till liv.

Idag ska jag till kontoret och jobba lite, tror det tar hela dagen men vi får se. Får inte glömma att beställa böcker till min skola, ska nog även lägga upp mina gamla på blocket, de tar bara upp massa plats.

Hur som helst, ha en toppendag så hörs vi lite senare!

SMOOTHIE MED VETEGRÄS 1 dl fryst Mango 1 Äpple 1/2 Citron 10 cm Gurka 1 Selleristjälk 1 näve Spenat 1-3 cm Ingefära 1 tsk Vetegräspulver (jag använde detta, klick!) 1 dl Kokosdryck/annan Nötdryck/kokosvatten

Mixa allt i en mixer. Fyll ett glas, drick direkt och njut!

ENGLISH SMOOTHIE WITH WHEATGRASS: 1 dl frozen Mango, 1/2 Lemon, 1 Apple, 10 cm Cucumber, 1 Celery stalk, 1 handful of Spinach, 1-3 cm Ginger, 1 tsp Wheatgrass powder (I used this, click!), 1 dl Plantbased milk/Coconut Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a glass, drink immediately and enjoy!