Smoothie med rödbetspulver och granatäpple

recept_rodbets_smoothie_11.jpg

recept_rodbets_smoothie_1recept_rodbets_smoothie_2God morgon finisar! Hoppas ni mår bra idag. Jag vaknade tidigt av mig själv och hade tänkt att träna innan jobbet men det blev för stressigt. Istället njöt jag av en frukost i lugn och ro. Nu sitter jag på kontoret och har en fullspäckad dag, vi hörs lite senare!

Recept smoothie med rödbetspulver och granatäpple: • 1 dl ananas • 1/2 äpple • 1/2 apelsin • 1/2 citron • 2 tsk rödbetspulver (mitt är från ecoselection) • 1/2 dl granatäpplekärnor • 1 dl kallt vatten

Toppingförslag: Kiwi, gojibär, bipollen & cashewnötter.

/  E n g l i s h  /

Recipe smoothie with beet powder and pomegranate: • 1 dl pineapple • 1/2 apple • 1/2 orange • 1/2 lemon • 2 teaspoons beet powder (mine is from ecoselection) • 1/2 dl pomegranate seeds • 1 dl cold water

Top with for example: Kiwi, goji berries, bee pollen and cashew nuts.