SMOOTHIE MED GOJIBÄR

goji_blogg.jpg

God morgon! Hoppas ni haft en underbar helg :) Då var det måndag igen och ny vecka. Känner mig utvilad och har precis njutit av lite frukost (läs smoothie hehe..). Strax ska jag svira om till jobbkläder för idag ska vi ut till skärgården och fota ett hus. Älskar verkligen min nya kamera och att fota! Har ni någonting roligt planerat idag? Nu måste jag skynda mig, datorn strulade lite nu på morgonen och jag har lite småbråttom. Ha en fin dag!

TVÅ LAGER SMOOTHIE MED GOJIBÄR Gult lager 1 dl fryst Mango 1/2 Banan 1 dl valfri Mjölk 1/2 Citron

Orange lager 1,5 dl Ananas 2 msk Gojibär 1 dl valfri Mjölk 1 tsk Baobabpulver (finns här, klick!) 1 msk Proteinpulver

Mixa de olika lagren var för sig i en mixer. Fyll ett och toppa med till exempel jordgubbar och gojibär. Drik direkt och njut!

TWO LAYER SMOOTHIE WITH WOLFBERRIES: Yellow layer: 1 dl frozen Mango, 1/2 Lemon, 1/2 Banana, 1 dl Milk. Orange layer: 1,5 dl Pineapple, 2 tbsp Wolfberries, 1 dl plantbased Milk, 1 tsp Baobab Powder (available here), 1 tbsp Protein powder. Blend the layers separately in a blender. Fill a glass and top with for example strawberries and wolfberries. Enjoy!