@shakeforshape 10K

shakeforshape_instagram2_10k1.jpg

shakeforshape_instagram2_10kHerregud, idag har jag nått 10.000 följare på instagram vilket är helt galet! Jag minns när jag började med bloggen och instagram i vintras och tänkte att: "tänk om jag kan inspirera människor till ett gladare och hälsosammare liv genom att dela med mig av nyttiga och färgglada recept, som även jag själv kan bli motiverad av för att leva hälsosamt". Det var verkligen bara en tanke och dröm, men jag började lägga ner mer tid på bra bilder och att hela tiden variera mig, så att det ska bli roligt för er som läser. Vilket jag också hoppas att ni tycker :)

Är otroligt tacksam för alla fina kommentarer jag får, både i bloggen och på instagram samt att ni kikar in här varje dag och många följer säkert mig på instagram också. Det är för er jag gör detta och det är tack vare er som jag blir inspirerad och kommer på alla nya smoothies och raw food recept. Jag tycker att detta är så otroligt roligt och hoppas kunna fortsätta inspirera en lång tid framöver. Så med det här inlägget ville jag egentligen bara ge ett STORT TACK till alla er, ni är underbara! :)

Nedan ser ni några bilder från när jag precis hade börjat, såg att det var 6 månader sedan. Tänkt vad snabbt tiden går!shakeforshape_instagram_10k