SHADES OF BLUE & SKYDIVING

angie_blogg1_strand.jpg

angie_blogg3_strand saltis_blogg6

angie_blogg2Photocred: God morgon! Idag blev en väldigt stressig morgon, tror jag gjorde mig iordning på 15 minuter. Nu är jag i alla fall på kontoret och har precis vaknat till liv. Sitter och gör några broschyrer nu och sedan ska vi iväg och fota en lägenhet i stan. Det blir nog inte jättesent idag så det är skönt, börjar lite mjukt och försöker komma in i rutinerna igen.

Vill ni veta någonting roligt? Trodde aldrig jag skulle få möjlighet till detta men jag har tackat ja och det är bokat och klart. På fredag ska jag och min kille hoppa fallskärm tillsammans med hans kollegor. Hur roligt? Jag har varit sjukt nervös sedan jag tackade ja igår och jag lär ju dö av nervositet innan. Jag skakar just nu när jag skriver om det haha. För några månader sedan när jag flög hände någonting konstigt, det var turbulens och jag blev väldigt rädd, vilket resulterade i en strålande/dunkande smärta i min högra stortå. Sedan dess har min tå känts på samma sätt så fort jag blivit rädd eller nervös. Sedan mitt beslut med fallskärmshoppet så har min tå ständigt gjort ont. Den lär väl sprängas under själva hoppet hahaha! Någon som varit med om liknande? :)