Say it straight, simple and with a smile.

yoga_blogg.jpg

Idag har jaga haft en väldigt skön och produktiv dag. Vaknade i bra tid, hann till och med äta frukost med min pojkvän, eftersom hans frukostmöte var inställt, vilket var väldigt trevligt då det händer väldigt sällan. Sedan jobbade jag några timmar och efter det pluggade jag ytterligare några timmar. Vid lunch mötte jag upp Klara och gissa vart vi åt haha... Babel Deli såklart.. Jag har hittat min favoritsallad och älskar deras paprikadressing. thehealthybox_blogg thehealthybox2_blogg

Efter det hämtade jag ut månadens paket från The Healthy Box och den innehöll som vanligt massor med nya spännande produkter. Bland annat ett jättegott te från Yogi som smakade choklad-mint, mums! Hur underbara är inte de små meddelanden man får i varje te-box? Jag tror jag ska börja spara dem och lägga i en liten burk så kan man dra en ny varje morgon eller liknande.

Vid tre gick jag ner till (hör och häpna) gymmet! Det har inte hänt den senaste månaden men nu känner jag att jag måste komma igång igen. Jag har varit lite lat och endast gått promenader men känner att min kropp börjar dega ihop sig lite och jag har mindre energi, så nu är det dags att komma igång. Jag älskar ju träning men har på något sätt svårt att motivera mig efter min skada men det är bara att bita ihop. Imorgon har jag bokat ett spinningpass kl. 6.45 som jag tänkte gå på. Lika bra att köra!

Hoppas ni haft en fin dag hittills!

___ English. Today I've had a very pleasant and productive day. Woke up in good time, even had time to eat breakfast with my boyfriend because his breakfast meeting was cancelled, which was very nice because it happens very rarely. After that I worked a few hours and after that I studied a few more hours. At lunch time I met Klara and guess where we ate haha ... Babel Deli off course.. I have found my favorite salad and love their pepper dressing.

After that I got the monthly package from The Healthy Box and it contained as usual lots of new exciting products. Including a delicious tea from Yogi Tea that tasted chocolate-mint, yum! How wonderful is the little messages you get in every tea-box? I think I should start saving them and put in a little jar so I can draw a new every morning, or the like.

At three I went down to (lo and behold) the gym! It hasn't happened in the last month, but now I feel that I have to get going again. I've been a bit lazy and only went out for walking, but I feel that my body begins to get lazy and I have less energy, so now it's time to get started. I love to workout but somehow it's hard to motivate myself after my injury, but I just have to just do it. Tomorrow I have booked a spinning class at 6:45! Hope you're having a nice day!