Rosa smoothie med hallon och ingefära

blogg-rodhallon2.jpg

blogg-rodhallon2 blogg-rodhallonGod morgon! Igår fick jag svar från min magnetröntgen och det visade sig att jag har en spricka i menisken som förmodligen orsakar den svullnad jag känner i knävecket. Så nu har jag fått en remiss till en Ortoped som ska avgöra om jag behöver operera eller inte, haha never ending story. Är i alla fall glad att jag tog tag i att gå till läkaren från första början och inte vänta ut det. Dessutom har jag en väldigt duktig sjukgymnast just nu som ger mig jättebra övningar. Var där igår och enligt honom kommer jag snart få börja springa, är så lycklig!

Hur som helst, nog med läkarprat :) Idag startar jag dagen med denna härlighet, strax ska jag iväg och plugga hela dagen med mina kompisar och bada jaccuzzi, kommer bli mys. Ha en fin dag!

Recept smoothie med hallon och ingefära: • 1 dl frysta hallon • 1/2 äpple • 2-3 cm ingefära • 1/2 citron • 1 dl kallt vatten/kokosvatten/nötdryck

Gör såhär: Mix allt ordentligt till en härlig smoothie i en blender. Toppa med exempelvis hallon, tranbär och riven kokos.