PURPLE

lila_blogg2.jpg

lila_bloggGod morgon på er! Jag vet inte vad det är för fel på mig, det är så svårt att komma in i normala rutiner igen. Jag lägger mig tidigt på kvällen men ändå känns det som att jag blivit nockad av John Blund när jag vaknar och det är omöjligt att gå upp. Det som tillslut får mig att gå upp ur sängen är min hunger haha.. Kan ju inte sova så här mycket, tror att jag sov 9-10 timmar inatt och är ändå helt slut. Hoppas det blir bättre snart :)

Nu har jag i alla fall njutit av lite frukost och ligger för tillfället i sängen och skriver detta inlägg haha. Måste snart svira om till jobbkläder för idag blir ännu en dag på kontoret. Det känns ändå skönt att börja jobba igen och det är ju jättekul, måste bara vänja mig antar jag. Ha en toppendag så hörs vi lite senare!

PURPLE SMOOTHIEBOWL 1 Banan 1 dl frysta mixade Bär 2 msk Proteinpulver med vaniljsmak 1/4 Avokado 1/4 Citron 1 dl Vatten/Nötdryck/Kokosvatten

Mixa allt i en mixer till en krämig konsistens. Fyll en skål och toppa med till exempel pistagenötter, björnbär, blåbär och puffad quinoa. Njut direkt!

PURPLE SMOOTHIEBOWL. 1/4 Avocado, 1/4 Lemon, 1 dl frozen mixed Berries, 1-2 tbsp Protein Powder with vanilla flavor, 1 Banana, 1/2-1 dl Water/Plantbased milk/Coconut Water. Blend all ingredients to a smoothie. Fill a bowl and top with for example pistage nuts, blackberries, blueberries and puffed quinoa. Enjoy!