PINK SMOOTHIEBOWL

PINK_blogg1.jpg

PINK_blogg PINK_blogg2 God Morton fina! hur mår ni idag? Jag känner mig ganska utvilad och sov faktiskt till nu haha. Jag och Carro sågs igår kväll och tog ett glas vin på Hallwylska Palatset (jag vet jag var där i fredags också). Älskar det stället och känns som att många sommarkvällar kommer att spenderas där. Igår kväll var det en riktig sommarkväll, det var varmt och man behövde ingen jacka. Dessutom kändes det som att exakt hela Stockholm var utomhus igår vilket var roligt! 

Nu ska jag njuta av min frukost och sedan sola lite. I eftermiddag kommer Carro hit så ska vi kolla på det kungliga bröllopet. Ska no titta på det?

PINK SMOOTHIEBOWL

1 fryst Banan  /  1 frozen Banana 1/2 Apelsin  /  1/2 Orange 1/2 Citron  /  1/2 Lemon 10 st Hallon  /  10 Raspberries 1/4 Avokado  /  1/4 Avocado 1 dl kallt Vatten, Kokosvatten eller Nötdryck  /  1 dl cold Water, Coconut Water or Plantbased Milk Eventuellt 1-2 msk Proteinpulver  /  Optionally 1-2 tbsp Protein Powder