Pink smoothiebowl

rosa_bowl_shakeforshape_blogg-kopia1.jpg

rosa_bowl_shakeforshape_blogg (kopia)God morgon finisar! Hur har veckan varit? Bra hoppas jag! Min har bara flugit iväg och det är redan torsdag. Jag ska faktiskt erkänna att trots att jag skrivit att jag ska iväg och träna, så har jag trots det inte lyckats komma iväg på ett enda pass sedan jag kom hem. Det beror på att på morgonen har kroppen känns bra (läs knät men känner mig så tjatig), men efter några timmar har det börjat svullna och har därför inte vågat gå och träna. Nu känns det däremot lite bättre så idag SKA jag verkligen våga mig till gymmet, om jag så går hem efter 10 minuter. Tror att det kan bli bättre då nämligen... :) Hur som helst, dagen till ära så njuter jag av den här underbara smoothiebowlen med mycket hallonsmak. Ni måste testa!

Recept smoothiebowl med hallon: 1 dl fryst hallon 1,5 dl havremjölk, eller annan valfri nötdryck/vatten 1/2 banan 1/2 citron 1-2 cm ingefära Mixa allt i din blender. Tillsätt eventuellt lite mer vätska om det blir för klumpigt i mixern. Toppa med till exempel cashewnötter, blåbär, hallon och kokosflarn. Ät direkt och njut!

_ _ _ _ /  E n g l i s h  /

Recipe smoothiebowl with raspberries: 1 dl frozen raspberries 1,5 dl oat milk or other plantbased milk/water1/2 banana 1/2 lemon 1-2 cm ginger Mix everything in your blender. Maybe you have to ad som more liquid if the smoothie is difficult to mix. Top with for example cashew nuts, blueberries, raspberries and coconut flakes. Eat and anjoy!