PARADISET MATMARKNAD "FOODCOURT"

paradiset_blogg5.jpg

paradiset_blogg3 paradiset_blogg2

paradiset_blogg4 Idag efter träningen (som gick superbra för mig med knät), gick jag och Magnus till Paradiset Matmarknad för att prova lunchen i deras foodcourt. Det var svårt att fånga på bild men jag åt en av de godaste salladerna jag någonsin ätit. Den var precis som jag vill att en sallad ska vara, med väldigt många ingredienser, vilket gjorde den väldigt färgglad och allt tillsammans blev en härlig smakexplosion. Om ni har vägarna förbi så måste ni testa. De har även annan mat såklart, Magnus åt till exempel en hamburgare som han tyckte var en av de godaste han ätit (och han äter många hamburgare haha). Dessutom serverade de färska kokosnötter som dryckesalternativ vilket gjorde min dag, då jag fick en tropisk känsla denna regniga och gråa sommaren haha.