Pannkaksplättar med bovete och banan!

pannkakor_blogg4.jpg
pannkakor_blogg4
pannkakor_blogg1
pannkakor_blogg2

Idag fick jag tillbaka reslutatet på min sista tenta och är helt chockad - jag klarade den! Jag var 100% säker på att det inte gick bra när jag var klar och har varit så ledsen över det. Detta gjorde hela min dag och jag är säker på att min glädje kommer skaka av förkylningen på en gång nu haha! Vet inte om någon av er känner igen sig med att man inte riktigt kan slappna av, varken tiden innan en tenta eller tiden efter, fram tills man fått resultatet. Alltså går man runt och oroar sig under några månader. Men nu kan jag äntligen släppa skolan ett tag och helt njuta av sommarlov!

En "gammal" favorit som jag nästan glömt bort är de goda bovetepannkakorna som jag gjorde senast för några månader sedan. Ett härligt lyxigt alternativ till lunch och det är svårt att tro att de dessutom är nyttiga. Dessa njöt jag och min kille av igår och han älskar de lika mycket som jag gör, han blir alltid lika glad när jag säger att jag ska göra bovetepannkakor/bananpannkakor. Dessa gjorde jag av mitt gamla recept som ni kan hitta här (klick!). 

Ikväll ska jag lägga mig tidigt och försöka bli helt frisk. Imorgon kommer en härlig smoothie till frukost kan jag lova! :)