OSTER VERSA BLENDER

osterversa_blender_shakeforshape1.jpg

osterversa_blender_shakeforshape bjornbarblabar_shakeforshapeJag har fått många frågor av er angående vilken blender jag använder. Har faktiskt inte velat skriva om det för min gamla började bli riktigt trög då jag haft den över tre år nu. Så nu tänkte jag istället presentera min nya smoothiekompis - OSTER VERSA BLENDER. Har använt den över en vecka nu och måste säga att jag är riktigt nöjd. Det är en väl värd investering då jag använder mixern minst en gång varje dag. Denna har flera års garantitid vilket passar mig perfekt. Jag är riktigt dålig på det där med motorer och rotationer som det alltid står om, men man kan väl säga såhär för att förenkla, maximala kapaciteten på min gamla känns som den lägsta nivån som finns på denna - vilket är grymt positivt (för er som kan sådant så har den en effekt på 1400 watt, roterar 28 000 rotationer per minut och rymmer 1,9 liter). Dessutom är knivarna riktigt starka så den blir inte förstörd när man börjar mixa t.ex. fryst frukt, vilket jag märkte att min gamla inte riktigt klarade av.

För er som mixar mycket rekommenderar jag verkligen att använda en blender av kvalitét, man märker verkligen skillnaden. Om ni är intresserade av att investera i en ny så finns denna att köpa här (länk). Har ni fler frågor så ställ dem gärna i kommentarsfältet :)

osterversa_blender_shakeforshape2BLÅBÄRSSMOOTHIE (1 Portion)  /  BLUEBERERRY SMOOTHIE (1 serving) 1/2 dl frysta Blåbär  /  1 dl frozen Blueberries 1 fryst Banan  /  1 frozen Banana 1/4 Avocado  /  1/4 Avocado 1/2 Apelsin  /  1/2 Orange 1/2 dl fryst Mango  /  1/2 dl frozen Mango 1 dl hemmagjord havremjölk (recept här)  / 1 dl homemade oat milk (recipe here)

Mixa alla ingredienser i en matberedare till en glassliknande konsistens. Servera i skål och toppa med björnbär, blåbär, kokos, gojibär och cashewnötter. Njut! / Blend all ingredients in a food processor into ice cream. Serve in a bowl and top with blackberries, blueberries, coconut flakes, culiflower and cashew nuts. Enjoy! /