Nyttigt och gott fröknäckebröd (glutenfritt)

BildDetta knäckebröd är superenkelt att göra och smakar så gott att man måste motstå frestelsen att äta upp hela på en gång. Måste dela med mig av receptet!

Fröknäcke (1 plåt)
1 dl sesamfrön - 1 dl linfrön - 1dl solrosfrön - 1 dl pumpakärnor - 2 dl quinoamjöl - 2 dl hett vatten - himalayasalt - valfri olja (t.ex. sesamolja).
Gör såhär: Sätt ugnen på 200°C - Täck en plåt med bakplåtspapper - Häll i alla frön och mjölet i en bunke - koka upp vattnet och häll sedan över så pass mycket av vattnet i bunken så att det blir en smet och rör om ordentligt - Häll över degen på bakplåtspappret - Smörj fingrarna med oljan och börja pressa ut smeten så att det blir så tunt som möjligt, använd mer olja när det blir för kladdigt och degen fastnar på fingrarna - Strö över himalayasalt efter tycke - Grädda i ugnen ca 30-40 min.