Nyttig chokladmousse med smak av vanilj och kaffe

choklad.jpg

Hej fina ni! Hoppas helgen varit bra hittills. Vet ni vad, idag premiärtränade jag på SATS sedan jag fryste kortet någon gång i graviditeten. Det var så himla härligt! Nu när Nico är 3 månader tänkte jag faktiskt prova lämna honom på minisats. Hemmaträning i all ära, men känner verkligen att jag saknat gymmet! Kände att jag ville fortsätta lördagen i hälsans tecken och har därför gjort en mumsigt god chokladmousse som jag tänkte att vi skulle njuta av ikväll till dessert. Den blev magiskt god - ni måste testa!

Recept chokladmousse (2 portioner) 1 1/2 mogen Avokado 8 st färska Dadlar, urkärnade 1,5 msk Kakao 1 msk Kaffe 1 nypa äkta Vaniljpulver

Mixa ingredienserna med en stavmixer tills det blir en krämig mousse. Kyl minst 30 minuter och njut sedan av en väldigt god och hälsosam mousse!

// English //

Chocolate mousse Recipe (2 servings) 1 1/2 ripe Avocado 8 pieces fresh Dates, pitted 1.5 tbsp Cocoa 1 tablespoon Coffee 1 pinch of real vanilla powder

Mix the ingredients with a hand blender until it becomes a creamy mousse. Cool at least 30 minutes and then enjoy a very good and healthy mousse!