NY BLOGGADRESS

shakeforshape1.jpg

Hej mina vänner! Som ni ser så ser min blogg lite annorlunda ut än vad den tidigare gjort, jag har nämligen börjat blogga här på ShapeUp. Detta är den "stora" nyheten som jag pratat om så länge men inte kunnat avslöja förrän nu. Jag tycker att det känns superroligt och jag tycker att ShapeUp har en väldigt bra och inspirerande tidning. När jag fick frågan om att börja blogga här så kändes det direkt rätt för mig. Hoppas att ni kommer fortsätta att följa mig här, jag kommer att blogga precis som jag tidigare gjort :) Och varmt välkomna till alla nya läsare som hittat mig i skrivandets stund. För er som inte känner mig sedan tidigare, kommer nedan en kort presentation, så får vi lära känna varandra mer under resans gång!

Mitt namn är Angelica och i vintras startade jag bloggen och instagramkontot Shakeforshape (klick!). Namnet kom min bästa vän på. Jag tyckte direkt att det klingade bra i huvudet och stämde överens min passion för hälsa och för hälsosamma och färgglada smoothies (och såklart annat gott). Med denna blogg hoppas jag kunna inspirera till en färggladare och roligare vardag. Jag vill visa att nyttig och ren mat inte behöver vara tråkigt att titta på, tvärt om. Dessutom går det att variera olika matkombinationer i all oändlighet.

Ställ jättegärna frågor i kommentarsfältet när ni vill om ni undrar någonting, eller bara vill skriva av er. Det är så roligt att lära känna er. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi mer imorgon!