"NUTELLA" NICE CREAM TILL FRUKOST

choklad_blogg21.jpg

God morgon! Vaknade nyss och vilken "sjusovare" jag har blivit, brukar alltid somna tidigt och vakna pigg som en lärka runt 7. Nu för tiden blir jag superpigg när jag annars brukar gå och lägga mig på kvällen. Istället är jag vaken ca 2 timmar längre och sover 2 timmar längre på morgonen. Alltså vaknade jag nu kl. 9 imorse. Inte likt mig men jag har ju faktiskt ledigt idag, så det är ingen stress. Ganska skönt att sova ut faktiskt. Hur som helst, dagen till ära lyxar jag till det med "glass" till frukost och denna gång med smak av nutella haha. Oförskämt gott för att vara frukost men inte onyttigare för det. Så länge man varierar sig :)

"NUTELLA" NICE CREAM: 1 fryst Banan  /  1 frozen Banana 1/2 mogen Banan  /  1 ripe Banana 1,5 dl Havremjölk  /  1,5 dl Oat Milk 1/2 Avocado  /  1/2 Avocado 2 msk One Whey Chocolate Hazelnut (finns här) 2 tbsp One Whey Chocolate Hazelnut (available here) 1 tsk Kakao  /  1 teaspoon Cacao