Nu är träningsresa till Portugal bokad!

springtime.jpg

springtimeFör er som följt den här bloggen ett tag vet hur frälst jag är över att åka på träningsresor med Springtime. Det var så jag fick upp ögonen för träning för ett antal år sedan. Det var när jag var med hela familjen i Thailand och då hade jag inte alls samma intresse för hälsa och träning som jag har idag. Det var ett perfekt sätt för mig att kickstarta med mycket träning, prova på nya träningsformer och samtidigt få sol och bad under två veckors tid och jag mådde så bra. Sedan dess har det bara fortsatt och nu älskar jag träning mer än någonsin. Efter min första resa har jag rest till Portugal, Turkiet och till Thailand igen (i vintras), med Springtime och om ca tre veckor bär det av igen. Denna gången åker jag och min bästa vän Caroline till Portugal. Ovan ser ni några bilder från när jag och min pojkvän var i Portugal för två år sedan och från när jag och Caroline var i Turkiet på yogaresa för ungefär ett år sedan. Nu åker vi tillsammans igen. Det ska bli så roligt och jag längtar!