NICE CREAM MED SPIRULINA

spirulina_BLOGG.jpg

God morgon finisar! Äntligen vaknade jag av mig själv i morse, helt utvilad och pigg igen, så skönt! Har ju varit så trött den här veckan att jag knappt vetat vart jag ska ta vägen, men igår tog jag ju som sagt halvdag och tog det lugnt hela eftermiddagen, vilket verkade göra susen!

Sitter och äter lite frukost i lugn och ro innan min kille vaknar, helt klart bästa stunden på dagen. Om jag inte får mina morgnar i lugn och ro så blir jag i obalans resten av dagen. Jag får ofta min "egen-tid" tidigt på morgonen och han får sin på kvällen när jag somnat - perfekt!

Idag blir det full rulle. Tänkte hinna med ett träningspass nu på förmiddagen och efter det ska jag kolla på min kille när han springer Tough Viking. Det är en tävling där man springer 1,5 mil och det är fullt med hinder längs vägen. Ska bli riktigt roligt att titta!

Ha en toppenmorgon så hörs vi senare!

NICE CREAM MED SPIRULINA & LUCUMA 1,5 fryst Banan 1/2 mogen Banan 1 tsk Lucuma pulver 1 tsk Spirulina pulver (jag använde detta, länk!)

Mixa ingredienserna i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Fyll en skål och servera med blåbär, chokladgranola, puffat ris och puffad quinoa. Ät direkt och njut!

___ English. Good morning! Finally I woke up by myself, fully rested and refreshed again, so nice! I Have been so tired this week that I hardly knew where to go, but yesterday I took, as I said half-day and rested throughout the afternoon, which seemed to do really work for me!

Now I'm eating some breakfast in peace and quiet before my guy wakes up, clearly the best moment of the day. If I don't get my mornings in peace and quiet, I get unbalanced the rest of the day. I often get my "me time" early in the morning and he gets his in the evening when I'm asleep - perfect!

Today, it is full speed. Thought about workout this morning and after that, I'll check my guy when he's running Tough Viking. It's a competition where one runs 1.5 mil and the track is filled with obstacles along the way. Going to be really fun to watch!

Have a wonderful morning and I'll write later!

NICE CREAM WITH SPIRULINA & LUCUMA: 1,5 frozen Banana, 1/2 ripe Banana, 1 tsp Lucuma powder, 1 tsp Spirulina powder (I used this, link!). Blend all ingredients in a food processor to a creamy texture. Fill a bowl and serve with blueberries, chocolate granola, puffed rice and puffed quinoa. Eat immediately and enjoy!