NICE CREAM MED CHOKLAD

blabar_blogg2.jpg

God morgon fina! Hoppas ni mår bra idag :) Nu känns det som att jag kommit in i mina rutiner igen med tillräckligt med sömn och tidiga morgnar, precis som jag mår bra av. Igår var jag och tränade på morgonen och resten av dagen spenderades hemma i köket för lite fotojobb. Jag älskar verkligen att fotografera! Nu har jag precis njutit av en alldeles för god och lyxig frukost (se ovan) beståendes av glass gjord på bananer. Kan verkligen inte tröttna. Receptet har ni nedan. Nu ska jag göra mig iordning och köra ett träningspass innan det blir dags att lägga sig ute i solen för att sola. Vi ska möta upp några vänner så det blir nog en härlig dag!

NANA ICE CREAM MED CHOKLAD 1,5 fryst Banan 1/2 mogen Banan 1 msk Kakaopulver (finns här)

Mixa bananerna i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Ta ur halva “glassen” och fyll en halv skål/glas. Mixa den andra halvan med kakaopulver, gärna raw kakao. Fyll sedan resten av skålen/glaset. Servera med blåbär. Ät direkt och njut!

NANA ICE CREAM WITH CHOCOLAT: 1,5 frozen Banana, 1/2 ripe Banana, 1 tbsp Cacao powder (available here). Blend bananas in a food processor to a creamy texture. Take away half of the ice cream and place it in a bowl/glass. Blend the other half with cacao and add to the other half of the bowl/glass. Serve with blueberries. Eat immediately and enjoy!