Nice cream for breakfast!

nanaicecream_bloggen11.jpg

nanaicecream_bloggen1God morgon kära ni, hoppas ni haft en underbar start på den här veckan! Jag var på kontoret hela dagen igår och lyckades faktiskt klämma in ett springpass. Jag tror faktiskt att några dagars vila var precis vad min kropp behövde, för jag kände mig väldigt stark och knät gjorde nästan inte alls ont. Min rehabträning har verkligen hjälpt och jag är så glad att jag kan träna som vanligt igen.

Idag vaknade jag tidigt och gick ut på en morgonpromenad innan frukost, ni minns väl att jag ska hålla igång med det fast jag inte är hundvakt längre?! ;) Så skönt i alla fall och nu kom jag precis hem och ska njuta av frukost. Jag startar dagen på lyxigaste sätt med en härligt krämig "nice cream" (som är ett annat ord för "nana ice cream"). Denna gången hade jag i ett supergott jordnötssmör som finns på Bodystores hemsida, dessutom ekologiskt! Ha en fin tisdag!

Recept nice cream (1 portion): • 2 frysta bananer • 1,5 tsk lucumapulver (finns här) • 1/2 tsk äkta vaniljpulver (finns här) • 1 msk ekologiskt jordnötssmör (finns här) Mixa alla ingredienserna någon minut i en matberedare tills det blir en glassig konsistens. Fyll sedan upp en skål och toppa med till exempel banan, hallon och en klick jordnötssmör. Enjoy!

_ _ _ _ /  E n g l i s h  /

Recipe nice cream (1 serving): • 2 frozen bananas (already slized) • 1.5 tsp lucuma powder (available here) • 1/2 teaspoon vanilla powder (available here) • 1 tsp organic peanut butter (available here) Mix all the ingredients for a minute in a food processor until it becomes a flashy texture. Then fill up a bowl and top with, for example, banana, raspberry and a tsp of peanut butter. Enjoy!