NEVER WITHOUT MY SMOOTHIE

Outfit_2_blogg.jpg

Outfit_3_bloggOutfit_1_blogg Väska Mulberry / Kofta, t-shirt & kol Gina Tricot / Örhängen & Ring Caroline Svedbom / Glasögon RayBan / Skor The industry /

I detta regniga vädret drömmer jag mig tillbaka till denna soliga dagen för inte så länge sedan. Hoppas helgen har varit bra ändå hittills :)

Idag postade jag min första video och tusen tack för all grym respons! Ska fortsätta med det och göra förbättringar och mer avancerade videos och kreationer, men man måste ju börja någonstans eller hur?

Tyvärr så hann inte videon ligga uppe länge på instagram innan ett stort konto stal filmen, klippte av slutet där det står att jag gjort den och taggade mig inte. Sådant händer ofta med mina bilder, det är därför jag vattenmärker dem som ni säkert har sett. Jag försöker att inte bry mig men när jag ser att konton stjäl bilder får jag en klump i magen och blir ledsen. Jag har försökt att inte bry mig så mycket längre. Däremot när min video blev stulen, som tagit mig så lång tid att fixa så gjorde det ännu mer ont. Jag blir verkligen ledsen när andra bygger sig själva, genom att stjäla från andra och inte göra någonting själva. Varför hjälper vi inte och pushar varandra istället? Hjälpa varandra att växa istället för tvärt om.

Ursäkta för detta "tråkigare" inlägg men det är mina ärliga känslor idag. Förutom det tråkiga har jag faktiskt haft en bra dag hittills och snart kommer Klara hit så ska vi plugga. Ikväll ska vi hem till Pappa och fira hans och brorsans födelsedag, ska bli så mysigt! Imorgon ska vi upp tidigt (kl.4.00) för att åka till Gävle, så om det dröjer lite med Smoothie-inlägget så är det därför.. Ha en fin kväll!

___ English. In this rainy weather, I dream myself back to this sunny day not so long ago. Hope the weekend has been great so far anyway :)

Today I posted my first video and a thousand thanks for all the wonderful response! I'm definetly continuing with it and make improvements, more advanced videos and creations! But you have to start somewhere, right?

Unfortunately I didn't have the video for long on instagram before a large account stole the film, cut off the end where it says that I made it and didn't tag me properly. This often happens with my pictures, that's why I put my name on every pic, as you probably have seen. I try not to care, but when I see accounts, stealing images, I get a lump in my stomach and get sad. But I have tried  not to care so much anymore. However, when my video was stolen, that took me so long to fix, I felt even more sad. I always get sad when others build themselves by stealing from others and don't do anything themselves. Why do not we help and pushes each other instead? Help each other to grow instead of vice versa.

Sorry for this "sad" post, but it is my honest feelings today. Besides the boring, I actually had a good day and studied with Klara. Tomorrow we get up early (kl.4.00) to go to Gavle, so if it takes a little bit with Smoothie post so that's why! Have a nice evening!