NANA ICE CREAM MED SPIRULINA & LUCUMA

spirulina_blogg.jpg

God morgon! Hoppas ni mår fint! Jag hade jättesvårt för att somna igår kväll, tror jag somnade runt tre. Sedan vaknade jag titt som tätt hela natten fram till fem på morgonen. Efter det hade jag svårt att somna om men lyckades i alla fall att sova till 7.30. Så himla skumt, jag har aldrig problem att somna och sova på nätterna, undra om någonting är i obalans i kroppen just nu. Hur som helt, trots natten känner jag mig inte så trött utan nu sitter jag och njuter av lite frukost. Sedan blir det ett träningspass. Hittade ett intensivt power-yoga-core pass som jag tänkte testa. Ganska härligt att man inte alltid behöver gå till gymmet för att träna. Sedan blir det förmodligen lite plugg, har tenta om exakt två veckor så det är bara att börja sätta igång.

Ha en härlig måndag!

NANA ICE CREAM MED SPIRULINA & LUCUMA 1,5 fryst Banan 1/2 mogen Banan 1 tsk Lucuma pulver (finns här) 1 tsk Spirulina pulver (finns här)

Mixa bananerna i en matberedare tills det blir en krämig konsistens. Ta ur halva "glassen" och fyll en halv skål. Mixa den andra halvan med spirulina och Lucuma. Fyll sedan resten av skålen. Servera jordgubbar och puffad quinoa. Ät direkt och njut!

NANA ICE CREAM WITH SPIRULINA & LUCUMA: 1,5 frozen Banana, 1/2 ripe Banana, 1 tsp Lucuma powder, 1tsp Spirulina powder. Blend bananas in a food processor to a creamy texture. Take away half of the ice cream and place it in a bowl. Blend the other half with spirulina and Lucuma and add to the other half of the bowl. Serve with strawberries and puffed quinoa. Eat immediately and enjoy!